Άγχος, Φοβίες & Κρίσεις Πανικού

9 εβδομαδιαία μέρη με 80 θέματα που περιέχουν ειδικά βίντεο από τον ψυχίατρο - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Παπαδημητριάδη, εκτιμήσεις για την ψυχική σας κατάσταση, ασκήσεις και ερωτήσεις κατανόησης.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μέθοδο αυτοβοήθειας για το άγχος, τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού, με την ηλεκτρονική εφαρμογή της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (CBT).

To επιμελείται και το παρουσιάζει ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης και περιέχει όλα όσα χρειάζεται να σας μάθει ο ψυχοθεραπευτής σας σε όλη τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης θεραπείας.

Ακόμη, περιλαμβάνει βιωματική συζήτηση μέσα στην αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης της κοινότητας CureClass, στην οποία συμμετέχουν άλλοι άνθρωποι που το παρακολουθούν ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να κατανοήσετε και να βελτιώσετε με πολύ ουσιαστικό τρόπο το άγχος και τις φοβίες σας, ανακτώντας τον έλεγχο πάνω σε ό,τι σας συμβαίνει.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Σε ενήλικες που υποφέρουν με συμπτώματα άγχους, φοβιών και κρίσεων πανικού.
 • Σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για τη μεθοδολογία της Γνωσιακής Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας.
 • Σε ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο πριν απευθυνθούν σε έναν ειδικό της ψυχικής υγείας ή αντιμετωπίζουν αντικειμενικά προβλήματα πρόσβασης στην εξατομικευμένη θεραπεία λόγω γεωγραφικών, γλωσσικών, ή οικονομικών περιορισμών.
 • Σε ενήλικες που ακολουθούν ήδη μία θεραπεία (πχ. ψυχοφαρμακευτική) και επιθυμούν να ενισχύσουν το αποτέλεσμά της ή να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση.
 • Σε νέους ψυχίατρους και ψυχολόγους που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την τεχνική τους στην κλινική πράξη με ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα εφαρμοσμένης θεραπείας.
 • Σε γενικούς και αγροτικούς ιατρούς που επιθυμούν να προτείνουν αυτή τη μεθοδολογία σε έναν ασθενή τους που δεν έχει εύκολη πρόσβαση στην εξατομικευμένη θεραπεία.
 • Σε ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς που επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα στους ασφαλισμένους τους.
 • Σε εργοδότες που επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα στους εργαζομένους τους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ

 • Είναι δυνατή η προσωπική καθοδήγηση από τον ιατρό στη διάρκεια του προγράμματος, ως προαιρετική και πρόσθετη υπηρεσία.
 • Μπορείτε να δωρίσετε αυτό το πρόγραμμα σε έναν άνθρωπο που γνωρίζετε ότι μπορεί να ωφεληθεί από αυτό.
 • Το αναγραφόμενο κόστος εγγραφής αφορά σε όλο το πρόγραμμα και όχι σε κάθε μέρος ξεχωριστά και το πληρώνετε άπαξ με την εγγραφή σας. Η πρόσβασή σας ενεργοποιείται αυτόματα μετά την πληρωμή σας.
 • Θα έχετε 18 εβδομάδες στη διάθεσή σας για να το ολοκληρώσετε. Η πρόσβασή σας δεν επεκτείνεται δωρεάν μετά από αυτή την περίοδο.
 • Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα κώφωσης ή βαρηκοΐας, καθώς είναι πλήρως υποτιτλισμένο.
 • Παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μέσα στο πρόγραμμα.
 • Δεν αποτελεί εξατομικευμένη θεραπευτική παρέμβαση (ενός προς έναν ή απευθείας), αλλά είναι μια αποτελεσματική, εναλλακτική θεραπεία.

Ανατρέξτε στα περιεχομένα για ακόμη περισσότερες πληροφορίες και τη δοκιμή ενός σύντομου δείγματος από το πρόγραμμα.

Περιεχόμενα προγράμματος

Έκπτυξη όλων
Πρώτο Μέρος
Περιεχόμενο θέματος
0% ολοκληρώθηκε 0/1 βήματα
Περιεχόμενο θέματος
0% ολοκληρώθηκε 0/1 βήματα
Δεύτερο Μέρος
Περιεχόμενο θέματος
0% ολοκληρώθηκε 0/1 βήματα
Τρίτο Μέρος
Τέταρτο Μέρος
Πέμπτο Μέρος
Έκτο Μέρος
1 από 2
Δεν έχετε εγγραφεί

Περιλαμβάνει

 • 41 Θέματα
 • 35 Μονάδες
 • 9 Τεστ κατανόησης
 • Πιστοποιητικό

Βαθμολογία & Αξιολογήσεις

4.9
Μέσος όρος
10 αξιολογήσεις
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0
Πως ήταν η εμπειρία σας; Μοιραστείτε τη μαζί μας!
Χαρης Μπαζινας
Αναρτήθηκε πριν 1 μήνα
Πολυ ευχαριστημενος

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το πρόγραμμα.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Kyriaki Demetriou
Αναρτήθηκε πριν 9 μήνες
Συνδυασμός καθοδήγησης από ειδικό και ατομικής προσπάθειας

Μου αρέσει που πέραν από την καθοδήγηση από τον ειδικό έχω εγώ την πρωτοβουλία στο πώς θα συνεχίσω να εφαρμόζω το πρόγραμμα

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Μάγδα Tsekeridi
Αναρτήθηκε πριν 2 έτη
Πολύ διασκεδαστικό περιεχόμενο και άκρως βοηθητικό!

Αρχικά , υπέροχη δουλειά , επαγγελματικό-επιστημονικό περιεχόμενο. Τα βίντεο , λες και απολαμβάνεις μία συνεδρία real time , αμεσότητα , φιλικά χιουμοριστικά!Με βοήθησε πολύ να ξανά αρχίσω την έκθεση μου και να θυμηθώ το περιεχόμενο των συνεδριών μας. Τα βιντεάκια με τα παραδείγματα άλλων περιπτώσεων , πόσο αληθινά! Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ! Είμαι τυχερή που απευθύνθηκα σε εσένα !

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Μαρία
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Υπέροχο πρόγραμμα

Εϊχα κάνει στο παρελθόν ατομικές ψυχοθεραπείες καθώς και έχω διαβάσει αρκετά βιβλία αυτοβοήθειας και ήμουν αρκετά δύσπιστη στο να ξεκινήσω το πρόγραμμα. Ωστόσο, όσο το πρόγραμμα προχωρούσε ένιωσα ότι μάθαινα καινουρια πράγματα ή θυμόμουν ξανά όσα είχα ξεχάσει. Η αυτοβελτίωση δεν είναι σαν ένα μάθημα με εξετάσεις αλλά μια συνεχής προσπάθεια να ξεπερνάς τα όριά σου και να γνωρίζεις τον εαυτό σου.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Πέτρος
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Σας ευχαριστώ!!!

Ταλαιπωρήθηκα με τις κρίσεις πανικού κάμποσο καιρό και δοκίμασα διάφορα πράγματα. Πήγα και σε ψυχολόγο για ένα διάστημα γιατί δεν υποφέρονταν. Ειλικρινά αυτά που έχω βρει εδώ μέχρι τώρα δεν τα είδα πουθενά στις συνεδρίες που έκανα. Μου κάνει και λίγο εντύπωση γιατί εκεί συζητούσαμε πως ήταν η βδομάδα και πως μιλάμε με τους γονείς μου όπου δεν έχω κανένα θέμα και μάλλον γεμίζαμε την ώρα.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Αθηνά
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Παπαδημητριάδη και στην ομάδα του.

Τον παρακολουθώ χρόνια στην τηλεόραση και τον εκτιμώ αλλά το cureclass είναι άλλο επίπεδο. Μπορεί να μην είναι θεραπεία σε γραφείο θεραπευτή αλλά σε εμένα λειτούργησε. Κατάφερα να καταλάβω και να ξεπεράσω σε μεγάλο βαθμό μία φοβία. Μπράβο και για τα κινούμενα σχέδια των ασθενών. Εργάζομαι στον ευρύτερο χώρο της διαφήμισης και καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα σκέφτηκε. Συστήνω ανεπιφύλακτα

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Γιάννης
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Επιτελους

Μετα απο τοσα φικια για μεταξωτες κορδελες που κυκλοφορουν για εμας που εχουμε κρισεις πανικου και αγχος αυτο ειναι η οαση. Τελειωσα το προγραμμα και σε 9 εβδομαδες καταλαβα οτι δεν ειχα καταλαβει 10 χρονια. Στην αρχη ημουν δυσπιστος και φοβηθηκα οτι πεταω τα λεφτα μου, αλλα με διεψευσες ευχαριστα. Ευχαριστω γιατρε…

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Ορέστης
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Χρήσιμο αρκεί να ασχοληθείς

Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν με τη γνωσιακή σε ψυχίατρο αλλά εδώ είναι ακόμη πιο συγκεκριμένο και πιο συγκροτημένο.Είναι καλό λοιπόν κιαν συνυπολογίσεις το κόστος του είναι παραπάνω από καλό γιατί στον ψυχίατρο κόστισε 10 φορές περισσότερο και κράτησε πιο πολύ καιρό γιατί όπως γράφει κάποιος άλλος εκεί η κουβέντα ξεφεύγει εύκολα. Όποιος το ξεκινήσει να ξέρει ότι θα πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Κατερίνα
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Το προτείνω

σε όσους έχουν φοβίες θα σας βοηθήσει πολύ. Ταυτίστηκα πολύ με την ιστορία της Μαρίας.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Ιωάννα
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Χωρίς ταμπού

Σκέφτομαι ότι δύσκολα ανεβάζει κάποιος επώνυμη άποψη για τέτοιο θέμα και γράφει ότι έκανε θεραπεία. Αλλά αν έμαθα κάτι εδώ είναι ότι η αυτή η υπόθεση αφορά πολλούς ανθρώπους και ότι θέλει θάρρος γενικά. Συστήνω σε όποιον ντρέπεται που νιώθει όπως νιώθει να γραφτεί εδώ και να πολεμήσει για τον εαυτό του. Εγώ δοκίμασα ομοιοπαθητική, φάρμακα και ψυχανάλυση αλλά με τη συμμετοχή εδώ πήγα πολύ παρακάτω.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Περισσότερες αξιολογήσεις
Πως ήταν η εμπειρία σας; Μοιραστείτε τη μαζί μας!