Ύπνος & Αϋπνία

4 εβδομαδιαία μέρη με 36 θέματα που περιέχουν ειδικά βίντεο από τον ψυχίατρο - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Παπαδημητριάδη, εκτιμήσεις για την ψυχική σας κατάσταση, ασκήσεις και ερωτήσεις κατανόησης.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μέθοδο αυτοβοήθειας για τη βελτίωση του ύπνου και της αϋπνίας, με την ηλεκτρονική εφαρμογή της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (CBT).

To επιμελείται και το παρουσιάζει ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης και περιέχει όλα όσα χρειάζεται να σας μάθει ο ψυχοθεραπευτής σας σε όλη τη διάρκεια μιας ολοκληρωμένης θεραπείας.

Ακόμη, περιλαμβάνει βιωματική συζήτηση μέσα στην αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης της κοινότητας CureClass, στην οποία συμμετέχουν άλλοι άνθρωποι που το παρακολουθούν ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να κατανοήσετε και να βελτιώσετε με πολύ ουσιαστικό τρόπο τον ύπνο σας, παίρνοντας οι ίδιοι τον έλεγχο πάνω σε ό,τι σας συμβαίνει.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 • Σε ενήλικες που υποφέρουν με συμπτώματα αϋπνίας.
 • Σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για τη μεθοδολογία της Γνωσιακής Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας.
 • Σε ενήλικες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο πριν απευθυνθούν σε έναν ειδικό της ψυχικής υγείας ή αντιμετωπίζουν αντικειμενικά προβλήματα πρόσβασης στην εξατομικευμένη θεραπεία λόγω γεωγραφικών, γλωσσικών, ή οικονομικών περιορισμών.
 • Σε νέους ψυχίατρους και ψυχολόγους που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την τεχνική τους στην κλινική πράξη με ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα εφαρμοσμένης θεραπείας.
 • Σε γενικούς και αγροτικούς ιατρούς που επιθυμούν να προτείνουν αυτή τη μεθοδολογία σε έναν ασθενή τους που δεν έχει εύκολη πρόσβαση στην εξατομικευμένη θεραπεία.
 • Σε ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς που επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα στους ασφαλισμένους τους.
 • Σε εργοδότες που επιθυμούν να προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα στους εργαζομένους τους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ

 • Είναι δυνατή η προσωπική καθοδήγηση από τον ιατρό στη διάρκεια του προγράμματος, ως προαιρετική και πρόσθετη υπηρεσία.
 • Μπορείτε να δωρίσετε αυτό το πρόγραμμα σε έναν άνθρωπο που γνωρίζετε ότι μπορεί να ωφεληθεί από αυτό.
 • Το αναγραφόμενο κόστος εγγραφής αφορά σε όλο το πρόγραμμα και όχι σε κάθε μέρος ξεχωριστά και το πληρώνετε άπαξ με την εγγραφή σας. Η πρόσβασή σας ενεργοποιείται αυτόματα μετά την πληρωμή σας.
 • Θα έχετε 8 εβδομάδες στη διάθεσή σας για να το ολοκληρώσετε. Η πρόσβασή σας δεν επεκτείνεται δωρεάν μετά από αυτή την περίοδο.
 • Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο και για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα κώφωσης ή βαρηκοΐας, καθώς είναι πλήρως υποτιτλισμένο.
 • Παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μέσα στο πρόγραμμα.
 • Δεν αποτελεί εξατομικευμένη θεραπευτική παρέμβαση (ενός προς έναν ή απευθείας), αλλά είναι μια αποτελεσματική, εναλλακτική θεραπεία.

Ανατρέξτε στα περιεχομένα για ακόμη περισσότερες πληροφορίες και τη δοκιμή ενός σύντομου δείγματος από το πρόγραμμα.

Δεν έχετε εγγραφεί

Περιλαμβάνει

 • 36 Θέματα
 • 4 Τεστ κατανόησης
 • Πιστοποιητικό

Βαθμολογία & Αξιολογήσεις

4.8
Μέσος όρος
4 αξιολογήσεις
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0
Πως ήταν η εμπειρία σας; Μοιραστείτε τη μαζί μας!
Hara Galanou
Αναρτήθηκε πριν 1 έτος
Πολύ αξιόλογο!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την προσέγγιση, με βοήθησε να διερευνήσω έναν άλλο τρόπο για τις συνήθειες του ύπνου και τις διαταραχές του. Το ένα αστεράκι για μια υπενθύμιση ότι μπορείτε να βελτιώσετε λίγο την ποιότητα της πλατφόρμας και της εφαρμογής και από το κινητό και από το λαπτοπ γιατί κάποιες φορές μου έκανε προβλήματα.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
elpinip
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Εξαιρετική.

Ήθελα να σας ενημερώσω.

×
Προεπισκόπηση εικόνας
margaritp
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
Ευχαριστώ

Με βοήθησε πολύ και άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι τον ύπνο μου

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Σπύρος Παρίδης
Αναρτήθηκε πριν 3 έτη
πολύ καλό

μπράβο σας για αυτό το πρόγραμμα, μολονότι πιστεύω ότι δεν ήταν απαραίτητο να διαχωρίζονται τα μέρη ανά εβδομάδα αν και καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα για αυτό, και την έκταση κάθε μέρους, δηλαδή θα μπορούσαν να απέχουν κάποιες μέρες αλλά όχι εβδομαδα, έφταιαξα τον ύπνο με όσα με μάθατε και πραγματικά πέταξα τα συμπληρώματα. Να είστε καλά

×
Προεπισκόπηση εικόνας
Περισσότερες αξιολογήσεις
Πως ήταν η εμπειρία σας; Μοιραστείτε τη μαζί μας!