Έχασα τη γυναίκα μου

  • Posted by Ανδρέας on 2 Νοεμβρίου 2019 στις 14:54

    Πριν δύο χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Έγινε γρήγορα και δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ.. αν δηλαδή προετοιμάζεται κανείς για αυτά τα πράγματα. Στην αρχή είχα μεγάλο θυμό ειδικά με τους συγγενείς της αν εξαιρέσεις έναν αδελφό της που είναι καλό παιδί. Με κοίταζαν σαν να είμαι εγώ υπεύθυνος αλλά δεν καταλάβαιναν ότι εγώ υποφέρω το ίδιο και περισσότερο. Δυστυχώς δεν έχουμε παιδιά. Έχω μία αδελφή που μένει στην Αθήνα και εγώ μένω στο νησί της γυναίκας μου. Θα έφευγα αλλά χτίσαμε μαζί εδώ και δεν είμαι έτοιμος. Έχω ένα κατάστημα χονδρικής που πήγαινε καλά γιατί δουλεύουμε με ξενοδοχεία και ζω άλλες τρεις οικογένειες. Μετά το θάνατο της Αρετής πήρε η κάτω βόλτα και τη δουλειά. Έχω αυπνίες γιατί σκέφτομαι συνέχεια και είμαι κουρασμένος όλη μέρα. Δεν έχω κέφια για τη δουλειά μου ούτε για φίλους εδώ. Ευχαριστώ όποιον διαβάσει. Είναι δύσκολα. Να είστε καλά.

    Γιάννα απαντήθηκε πριν 4 έτη, 4 μήνες 3 Μέλη · 5 Απαντήσεις
  • 5 Απαντήσεις
  • Άρης

    Μέλος
    2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:29

    Συλλυπητήρια κύριε Πολυχρόνη. Μπορώ μόνο να φανταστώ τη δυσκολία σας. Αλλά πρέπει να κινητοποιηθείτε ξανά. Αυτό θα ήθελε για εσάς και η σύζυγός σας που απεβίωσε. Ένα βήμα τη φορά. Εμένα με βοήθησε πολύ η οργάνωση της δραστηριότητας και η πρόταση στο πρόγραμμα ότι έχει σημασία η πρακτική κινητοποίηση χωρίς να περιμένουμε τη διάθεση να δώσει το σύνθημα.

  • Ανδρέας

    Μέλος
    2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:38

    Ευχαριστώ Άρη….. έχω αρχίσει να το δουλεύω. Υπομονή και εκεί μεριά.

  • Γιάννα

    Μέλος
    2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:39

    Θερμα συλλυπητηρια. Να κανετε κουραγιο. Ο νεαρος Αρης εχει δικιο. Να μας γραφετε οταν νιωθετε την αναγκη να επικοινωνησετε

  • Ανδρέας

    Μέλος
    2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:40

    Σας ευχαριστώ! Κι εσείς.

  • Γιάννα

    Μέλος
    1 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:52

    Τελείωσα το πρόγραμμα και νιώθω ήδη καλύτερα! Ελπίζω ότι είστε όλοι καλά.

Κάντε login για να απαντήσετε.

Ξεκινήστε έναν διάλογο
0 από 0 απαντήσεις Ιούνιος 2018
Τώρα