Αναβλητικότητα

  • Posted by Άρης on 2 Νοεμβρίου 2019 στις 15:17

    Είμαι 20 ετών από την Αθήνα και σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη. Με την εγκατάστασή μου εδώ ένιωσα ένα μεγάλο αίσθημα κενού γιατί άφησα στην Αθήνα τη ζωή μου. Δεν είχα τη διάθεση να κοινωνικοποιηθώ στη Θεσσαλονίκη ούτε οι σπουδές μου με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Αυτό είχε ως συνέπεια να με πιάσει μεγάλη αναβλητικότητα με τα πάντα και να βρίσκω ενδιαφέρον μόνο στον υπολογιστή μου στο σπίτι.

    Όταν μου είπε η κοπέλα μου στην Αθήνα δεν ήθελε να συνεχίσουμε το πράγμα επιδεινώθηκε. Δεν πήγαινα καν στη σχολή, κοσμάρα… και τα φόρτωσα στον κόκορα. Σχεδόν τελειώνω με το πρόγραμμα και έχω αρχίσει να παίρνω μπροστά, αλλά με αρκετή δυσκολία. Πέρασα όμως τρία μαθήματα στην τελευταία εξεταστική και αυτό ήταν μεγάλη αλλαγή. Αν είναι κανείς από Θεσσαλονίκη, ας στείλει.

    Ανδρέας απαντήθηκε πριν 4 έτη 3 Μέλη · 4 Απαντήσεις
  • 4 Απαντήσεις
  • Γιάννα

    Μέλος
    1 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:55

    Υπομονή Άρη. Έχεις όμως όλη τη ζωή μπροστά σου. Τελείωσε με τη σχολή σου και όλα τα άλλα έρχονται παιδάκι μου.

  • Ανδρέας

    Μέλος
    23 Μαρτίου 2020 στις 03:15

    Άρη καλησπέρα!

    Ανδρέας εδω, κι εγω πέρασα αρκετό διάστημα που δεν περνούσα τίποτα, είμαι απο Κύπρο. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο ακριβώς άλλαξε και έπεσα όπως λέει περίπου ο Νίκος! Είμαι στο πρώτο μέρος του προγράμματος μπήκα να δω τι παίζει και από συζήτηση εδω! Βλέπω είναι ανάρτηση από Νοέμβριο, θα χαρώ να μάθω νέα σου!

  • Άρης

    Μέλος
    24 Μαρτίου 2020 στις 10:52

    Καλημέρα στην Κύπρο. Ευχαριστώ που μου έγραψες. Ευτυχώς έχω πάρει μπρος πια και νιώθω καλά. Συνέχισε το πρόγραμμα και θα βοηθήσει να μπεις σε κίνηση φίλε μου. Πόσο καιρό είσαι στα κάτω;

  • Ανδρέας

    Μέλος
    5 Απριλίου 2020 στις 20:18

    Θεσσαλονικη σπουδαζω βασικα, τωρα εχει 2 χρονια σχεδον και προσπαθω, ξεκινησα και διαλογισμο, ειμαι στο facebook σαν Ανδρεας Παπαζαχαριου αν θες παρεα

Κάντε login για να απαντήσετε.

Ξεκινήστε έναν διάλογο
0 από 0 απαντήσεις Ιούνιος 2018
Τώρα